12 June 2019

Buah Dada Palsu Pun Ada Di Jual

Zaman sekarang bermacam barang boleh di perolehi. Dari yang Original hingga ke tiruan. Kualiti jangan cerita lah. Memang serupa dengan Original.

Kalau barang pun boleh buat tiruan, inikan pula anggota badan tiruan. Dalam laman sosial, terdapat satu perkongsian yang agak jarang di ketahui.

Buah Dada palsu untuk perempuan yang mempunyai bentuk buah dada yang kecil. Wow!!! Menarikkan wa


Mesti ada perempuan yang tidak tahu kewujudan barang ini. Ye lah, barang buah dada palsu agak sukar dek akal akan wujudnya. Biasanya jika hendak nampak lebih seksi, letak tisu dalam baju dalam (Bra).

Sekarang sudah tidak perlu, boleh beli untuk nampak lebih seksi dimata LELAKI. Lelaki pun dah boleh menyamar jadi perempuan dengan adanya buah dada palsu.
Lihat gambar perempuan dekat atas. Nampak seksi tak dengan bonjolan lebih ketara. Saya nak bagitahu pada pembaca, bahawa saya hanya kongsikan sahaja. Tiada niat lain.

Buah dada palsu ini hanya ada saiz buah dada milik perempuan dari negara uncle sam iaitu United States Amarica. Kenapa? Mungkin buah dada perempuan disana besar dan seksi berbanding negara Asian. Agaknyalah...

3 comment:

Mieza S said...

hahaha gileee betul

norhidana said...

mil sya pernah kena kanser payudara dan 1 payudara nya telah dibuang, lps tu dia ada terima satu payu dara palsu ... sya tak pasti harganya tp sbb dia wargaemas jd tak perlu bayar.

Ciktie said...

Yang ini pun ada jugak. Aishhh macam² la